78160

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Radim Polášek --- 7. 12. 2004
Svazová sklenice - teplota

Staré klasické masovky a pérovky myslím z varného skla byly. Dnešní sklenice
bude všechno běžné obalové sklo, to by mělo vydržet teplotní ráz cca 40 st
C, to znamená při pokojové teplotě 20 st C se do ní může najednou nalít voda
horká 60 st C. Aspoň za minulého režimu bylo toto v normě na obalové sklo -
sklenice omnia 720 ml.

R. Polášek

----- Original Message -----
From: "Jan Zdeněk" <>
To: "Vcelarska konference" <>
Sent: Monday, December 06, 2004 11:14 PM
Subject: OT - Re: Svazová sklenice


> Mel bych jeden dotaz, ktery taky trochu souvisi se sklenicemi :) Nevite
> nekdo, zda jsou klasicke zavarovacky z varneho skla? Mozna se ptam
> hloupe, ale ja vazne nevim (klonim se spis k tomu, ze ne). Diky za
odpoved.
>
> Jan Zdenek


Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 8059


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu